Winterstage John van den Berk werpt zijn vruchten af

 In Geen onderdeel van een categorie

John van den Berk is in het Spaanse Malaga druk in de weer om de cursisten klaar te stomen voor het nieuwe seizoen. Tijdens zijn stage heeft hij nauw samengewerkt met José Butron en ook Clement Desalle is bij hem geweest om te trainen.

Dat dit zijn vruchten af begint te werpen blijkt wel uit het feit dat Butron tijdens de laatste wedstrijd om het Italiaans Kampioenschap in Ottobiano knap derde wist te worden in de superfinale. Clement Desalle won de int.wedstrijd in Lacapelle Marival en lijkt dus in topvorm te zijn voordat het Grand Prix seizoen volgende week van start gaat in Qatar.

De winterstage van John van den Berk in Spanje duurt nog tot de eerste week maart. Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar. Wil je nog even de puntjes op de i zetten voordat het seizoen begint, meldt je dan nog snel aan!

Recent Posts