Nog enkele plaatsen vrij voor tweede deel winterstage John van den Berk in Spanje

De Belgische Grand Prix-rijder Clement Desalle traint momenteel bij John van den Berk in Spanje. Het afgelopen weekend reden Desalle, Marchetti Racing en de andere rijders van het kamp hun eigen wedstrijd. We hebben hier een mooi filmpje van!

 

Op dit moment zijn er nog enkele plaatsen vrij in het tweede deel van de winterstage van John in Spanje. Daarnaast zijn er tien KTM 2017 modellen te huur bij John. De winterstage is nu een week langer dan in eerste instantie het geval zou zijn en duurt nu tot 5 maart.


Topteams naar John van den Berk winterstage in Spanje

De winterstage van John van den Berk in Spanje lijkt zoals voorgaande jaren een groot succes te worden. Verschillende professionele teams zoals Sahkar KTM, Marchetti KTM, Team Baumgardner, Martin Michek en nog verschillende andere EK en WK teams zullen de trainingen van John volgen.

Ook de jonge talenten Adam Kovacs en Ryan de Beer zullen naar Spanje komen om onder leiding van John hun technieken bij te schaven.

In december worden er 10 nieuwe KTMís afgeleverd:

- 1 65cc

- 2 85cc

- 3 125cc

- 3 250F

- 1 350F

Tijdens de winterstage zijn er ook 1 of twee internationale wedstrijden in Spanje. Deze wedstrijden worden eind januari en begin februari verreden. Over een aantal weken is hier meer informatie over verkrijgbaar.


Iedereen enthousiast tijdens het John van den Berk Summercamp

John van den Berk is momenteel volop bezig met zijn Summercamp. Hij treft het met het weer want alle Nederlandse circuits waarop hij les geeft, liggen er super goed bij. Veel enthousiaste rijders krijgen les van de tweevoudig wereldkampioen en worden met raad en daad bijgestaan!


John van den Berk organiseert zomerstage in Nederland

Tweevoudig wereldkampioen John van den Berk organiseert van 18 t/m 22 juli en van 25 juli t/m 29 juli een zomerkamp in Nederland. Kosten per week, per rijder bedragen 475 euro, excl. baankosten. De circuits waarop gereden gaat worden zijn al afgehuurd: Lelystad, Veldhoven, Utrecht en Boxmeer.

Er gaat getraind worden in twee groepen:  Groep 1 jeugd en amateurs en groep 2 zijn EK en WK-rijders. John van den Berk zal in deze twee weken extra hulp ontvangen van de HSF Logistics Motorsport rijders Roberts Justs en Brian Bogers.

Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar bonitaseegers@home.nl

 


Inschrijving geopend voor winterstage John van den Berk in Spanje

Van 21 december 2015 t/m 27 februari 2016 organiseert John van den Berk een winterstage in Spanje. De inschrijving voor deze stage is vanaf nu geopend. Mocht u specifieke vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen door een mail te sturen naar bonitaseegers@home.nl.


HSF Logistics Motorsport Team aanwezig bij zomerstage John van den Berk

Van 20 t/m 24 juli en van 27 juli t/m 31 juli organiseert tweevoudig wereldkampioen John van den Berk een zomerstage in Nederland. Tijdens deze stage zullen Brian Bogers, Roberts Justs en Calvin Vlaanderen van het HSF Logistics Motorsport Team met de groep mee trainen en John assisteren bij het les geven!


Extra week voor zomerstage John van den Berk

John van den Berk organiseert in de zomer een extra trainingsweek. Omdat de eerste week nu al bijna helemaal vol zit heeft John besloten om er een extra week bij te doen zodat hij iedereen met raad en daad kan bij staan. De zomerstage is van 20 t/m 24 juli en van 27 juli t/m 31 juli en zal beide keren  in totaal vijf dagen duren. Banen waarop getraind gaat worden zijn: Veldhoven, Grevenbroich, Utrecht, Berghem en Lelystad.


John van den Berk en Team klaar voor winterstage

Team John van den Berk Spanje (van links naar rechts): Bonita. paperwork hostess hotel........ John vd berk headcoach ... Mecanic mxgpacademy bike rent Edward .......... Mecanic Mxgpacademy bike rent jan...........             trackbuilder Gabri....             Assistent coach August just ..

Follow us on Twitter John van den Berk...


Inschrijvingen winterstage 2015 gaan hard

De winterstage onder leiding van John van den Berk gaat van start op 22 december en zal eindigen op 28 februari. Er is een nieuw circuit bijgekomen, die u ook op de foto kunt zien. Daarnaast gaan de inschrijvingen hard. Vooral het MXGP Academy Pakket met daarbij de motor huur. In de eerste vijf weken zijn alle elf motoren al verhuurd. Nieuwe inschrijvingen zijn voor minimaal twee weken.


KTM ondersteunt de MXGP Academy

De MXGP Academy ontvangt ondersteuning van KTM. Negen KTM motoren zijn in 2015 bij de MXGP Stage aanwezig waarop gereden kan worden.


MXGP Academy gaat naar FIM Europe

Tijdens de Grand Prix van Lommel is door middel van een persconferentie waarbij Youthstream President Mr. Giuseppe Luongo, FIM Europe President Dr. Wolfgang Srb, FIM Secretary General Alessandro Sambuco en MXGP Academy trainer en 2-voudig Wereld Kampioen John Van Den Berk aanwezig waren, bekend geworden dat de MXGP Academy vanaf volgend jaar gemanaged zal gaan worden door Fim Europe met ondersteuning van Youthstream.

De MXGP Academy traint, ontwikkeld en begeleid jonge rijders om het maximale uit hun crosscarriere te halen. Aangezien de jeugdrijders afhankelijk zijn van hun nationale bond, was de volgende logische stap om de MXGP Academy onder het management van FIM Europe te plaatsen. Naast het feit dat de rijders getraind worden, zullen er ook trainers opgeleid gaan worden zodat de rijders professioneel advies ontvangen.

Guiseppe Luongo en Wolfgang Srb realiseerden zich dat de MXGP Academy verbeterd kon worden door het onder te brengen bij FIM Europe omdat die altijd in contact staan met de nationale bonden. Hierdoor kan er een betere structuur opgezet worden. Youthstream zal de academy blijven ondersteunen met media aandacht en ook financieel zullen zij hun steentje bij blijven dragen. De MXGP Academy is een essentieel onderdeel in de pyramide naar succes. Het start bij de MXGP Academy, daarna naar het Europees Kampioenschap, MX2 en vervolgens komt een rijder aan in het Wereld Kampioenschap MXGP.

John van den Berk zal net als dit jaar als trainer van de academy fungeren!